Cat costa o dantura completa? - DentOP

Dantură Fixă în 24 de ore
pe implanturi dentare

Îți putem reda zâmbetul mult visat, cu ajutorul implanturilor dentare prin tehnica Dantură fixă în 24 ore. Reabilităm zâmbetul, masticația și viața socială.

Intervenția presupune și sedarea conștientă realizată de către medicul anestezist (pe lângă anestezia propriu-zisă). Deci, nu este nicio șansă să simți vreo durere.

Cat costa o dantura completa?

Una din cele mai dese întrebări pe care le primim e “ Cat costa o dantura completa ”?

Prețurile variază de la pacient la pacient. Înainte de toate, realizăm examenul clinic al danturii, evaluăm cu atenție gingia și/sau dinții prezenți, cu ajutorul Computer Tomografului sau a radiografiei. Abia după facem această analiză amănunțit putem stabili care este prețul complet pentru recăpătarea zâmbetului, și putem clar stabili care va fi planul de tratament.

Pe această pagină puteți găsi toate detallile legate de procedura în sine, ce etape sunt de parcurs și ce costuri ar fi necesar pentru proteza dentara fixa și de a zâmbi din nou începând cu ziua de mâine.

Dacă te afli în una din situații

Atunci dantura fixă pe implanturi dentare este soluția ideală pentru ați recăpăta zâmbetul

Suferi de o boală paradontală in stadiu avansat/agresivă

Ești purtător de proteză dentară mobilă

Dacă nu mai ai niciun dinte

Ai carii severe care distrug întreaga dantură

Fă cunoștință cu
Dr. Cazacu Corrado

Presedinte al Asociatiei Stomatologilor Specializati In Chirurgie Orala si Implantologie
Medic Specialist Chirurgie Dento-Aleveolara. Peste 1700 de arcade dentare reabilitate prin dantură fixă în 24 ore pe implanturi dentare. Mentor dantură fixă în 24 ore pe implanturi dentare.

Singurul medic specialist chirurgie Dento-Alveolară din România acreditat de rețeaua internațională ZagaCenter cu sediul în Barcelona. În cadrul acestei rețele regăsim clinici din New York, Hong Kong, Londra, Montreal și profesioniști de renume, specializați în reabilitarea celor mai complexe cazuri.

ProgramareWhatsApp

Ce spun pacienții noștri

Vezi părerea celor care au ales procedura de reabilitare a danturii prin proteza dentară fixă pe implanturi

Based on 24 reviews.
Ziad Salamah
Ziad Salamah
2022-02-26
recommends
zambet frumos. Distins doctor elegant cel mai bun doctor
Lidia Cureteu
Lidia Cureteu
2022-02-20
recommends
Mulțumirea pacienților pt lucrările efectuate de dl Doctor.! Felicitări!
Geta Cristescu
Geta Cristescu
2022-01-26
recommends
Pentru profesionalismul de care dați dovadă , o echipă de nota 10 ! Recomand cu încredere !
Olteanu Carmen
Olteanu Carmen
2021-11-23
recommends
Super echipa, foarte profesioniști, empatia e cuvântul cheie în relația cu pacientul. Mulțumesc întregi echipe pentru că mi au redat zâmbetul și încrederea în sine. Și foarte important oferta de preturi și servicii foarte competitiva, plus backgroundul specialiștilor. Recomand din toată inima!!
Mirela Gherghina
Mirela Gherghina
2021-10-28
recommends
Va recomand,din experiența mea plăcută. Pentru profesionalism în primul rând și pentru faptul că,,implant fără durere" nu este un mit.
Elena-Viviana Banu
Elena-Viviana Banu
2021-09-13
recommends
Domnul doctor Cazacu impreuna cu echipa i-au oferit mamei mele cele mai bune sfaturi, au dat dovada de profesionalism transmitandu-i mamei mele curajul de a trece cu bine peste problema dentara avuta. Recomand cu incredere serviciile domnului Doctor alaturi de echipa sa minunata. Felicitari si respectele noastre pentru tot devotamentul aratat, Pacienta Braila
Victor Niculescu
Victor Niculescu
2021-06-24
recommends
Un super profesionist și în primul rând un om cu mare suflet RECOMAND deși eu nu am ajuns pe..mana dânsului
Cristina Ruxanda Sandulescu
Cristina Ruxanda Sandulescu
2021-06-12
recommends
Complexitatea si calitatea implanturilor dentare ,tehnici avansate si comunicarea foarte buna cu pacientii.
Paula Coman
Paula Coman
2020-09-02
recommends
Recomand cu încredere pe Domnu Doctor Cazacu si echipa sa sunteți ce mai buni
Carmen Simion
Carmen Simion
2020-08-05
recommends
Îl recomand cu toată sinceritatea pe domnul Dr. Cazacu Corrado ! Responsabilitatea și seriozitatea cu care dumnealui executa intervenții dificile(asa cum a fost în cazul meu)dar și încrederea pe care o transmite pacientului sunt atuurile domnului Doctor! Domnule Doctor, chiar va mulțumesc și pe aceasta cale și vreau sa ca zic ca o sa revin la dvs. pentru o operație și la nivelul mandibulei 😁 . Stiu ca am ales bine !!!
Pe baza 95 recenzii.
Petrisor Lacramioara
Petrisor Lacramioara
2022-03-23
Recomand! Am ales aceasta clinică a doctorului Corrado Cazacu, după ce am urmărit testimonialele și recenziile pacienților. Am prins încredere rapid văzând devotamentul acordat fiecărui caz parte, nici nu a fost nevoie să mai caut și în altă parte. La două săptămâni după consultație, am intrat în operație. Într-o singură ședință am avut trei tipuri de intervenții : 8 extracții, adiție de os și inserarea a 4 implanturi. Nu am simțit absolut nimic în timpul intervenției datorită sedarii, fără de care nu m-aș fi descurcat! Disconfortul de după intervenție este suportabil, cu tratamentul specific în câteva ore nu am mai avut nimic. Seara am dormit foarte bine! Nu am avut edeme și nici echimoze, ceea ce denotă că domnul doctor are mâna ușoară și lucrează cu devotament. Am primit toate indicațiile și recomandările post operatorii în scris ceea ce este foarte util. Am fost mulțumită de toate serviciile oferite și mă simt onorată că l-am cunoscut pe domnul doctor și întreaga echipă de la Dentop. Apelați cu încredere aceste servicii dacă aveți nevoie de intervenții chirurgicale complexe!
Florin Sima
Florin Sima
2022-03-13
Am facut o interventie de implant la clinica DentOp in urma cu doua luni. Interventia a constat in efectuarea unei lucrari fixe pe implanturi atat pe maxilar cat si pe mandibula . Mi s-au pus 12 implanturi, 6 pe maxilar si 6 pe mandibula. Interventia a durat aproximativ 3 ore , am beneficiat de sedare constienta si nu am simtit nici un fel de durere. Nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul. Dupa doua zile mi s-a pus o lucrare provizorie, pana la montarea lucrarii definitive (dupa vindecarea locului interventiei ). Vreau sa va spun ca ma simt foarte bine in urma interventiei, am simtit o imbunatatite majora a calitatii vietii (fata de perioada anterioara ) si astept cu nerabdare sa treaca cele sase luni, sa se vindece cum trebuie locul respectiv si sa mi se puna lucrarea definitiva. Tin sa multumesc foarte mult domnului doctor Cazacu si intregii echipe DentOp pentru modul profesionist in care am fost tratat. Desi la inceput am avut o oarecare teama ca va durea, datorita sedarii constiente totul a decurs usor si FARA NICI O DURERE.
Dan Georgescu
Dan Georgescu
2022-03-11
Initial mi s-a oferit un plan de tratament dupa ce in prealabil mi s-a facut in cadrul clinicii Dentop radiografie si computer tomograf.Ulterior a urmat programarea in vederea interventiei chirurgicale: intr-o singura sedinta care a durat cca.1,5 ore,sub sedare constienta,prin procedura Fast and Fixed ,dl.dr.Corrado Cazacu mi-a facut extractiile dentare si mi-a inserat 10 implanturi (6 la maxilar,4 la mandibula),apoi mi s-a lua si amprenta pentru lucrarea provizorie.In 2 zile aveam lucrarea provizorie! Post operator nu am avut dureri sau umflaturi,doar un usor disconfort care a disparut in 24 ore. Dentop-o echipa tanara,de profesionisti! Recomand cu incredere tuturor care doresc sa aibe dantura fixa in 24 ore fara durere! Multumesc Dentop!
Manuela Georgescu
Manuela Georgescu
2022-03-09
La început am fost temătoare deoarece interventia era complexa ,dar de la prima întâlnire cu dl.dr.Corrado Cazacu frica a dispărut. Am avut nevoie de o procedură complicată care a inclus și o operație de sinus lift-adiție de os, s-au făcut extracțiile necesare și s-au inserat 10 implanturi. Intervenția a fost efectuată după metoda Fast and Fixed și sub sedare constienta ,cu dantura provizorie după doar 2 zile. In timpul intervenției chirurgicale nu am avut dureri și nici post operatorii. Au trecut 30 zile de la intervenție,mă simt foarte bine și astept lucrarea definitivă peste 5 luni. Felicitări echipei Dentop condusă de dl. dr. Cazacu! Recomand pentru profesionalism,empatie și servicii la cele mai inalte standarde!
Ionut Ivan
Ionut Ivan
2022-03-06
Sunteți o echipa perfectă formata din cei mai buni specialiști în implantologiei și chirurgie orală vă mulțumesc sunteți cei mai tari 🙏
Oana
Oana
2022-03-05
Am luat decizia de a apela la aceasta clinica dupa cateva incercari fara succes de a trata dantura stricata. Cand am ajuns in clinica, am fost preluata de o echipa tanara, care m-a consultat si mi-a oferit un plan de tratament, spunandu-mi ca sa nu ma grabesc in a lua o decizie si ca daca vreau sa mai consult si alti dr, ei nu au o problema si ca li se pare normal sa fac asta, contrar a ceea ce ar putea crede alte persoane, tocmai acest mod de a pune problema m-a convins si mai mult ca cea mai buna decizie e sa merg inainte cu aceasta echipa!! Toate etapele interventiei mi-au fost expuse foarte clar si pe intelesul meu, iar interventia a decurs fara durere, fara disconfort, fara sa-mi dau seama cand a trecut timpul(am aflat ulterior, de la d-nul doctor, ca durat undeva la 2 ore si jumatate 😊)! Dupa interventie am fost contactata, prin mesaje, cateva zile la rand, de cateva ori pe zi, ptr a afla cum ma simt, daca sunt bine si daca ma deranjeaza ceva din cauza interventiei!! A trecut o luna jumatate de la interventie, am lucrarea provizorie cu care ma simt foarte bine, nu au fost probleme de niciun fel, toate intrebarile pe care le-am avut si-au gasit raspunsul rapid si cu explicatiile de rigoare!! Acum astept lucrarea finala, peste aproximativ 5 luni, si sunt convinsa ca va iesi perfect!! Oameni tineri, profesionisti, pe care ii recomand cu tarie! Multumesc DentOP, multumesc d-nului doctor Cazacu Corrado si intregii echipe pentru profesionalism, ptr faptul ca te face sa te simti ca intr-o mare familie frumoasa si pentru ca mi-ati redat zambetul pe fata, increderea in mine si pe termen lung, o sanatate mai buna! Sunteti minunati! 🤗
Mihai Mihaitza
Mihai Mihaitza
2022-03-02
Clinica este ultramodernă, cu personal foarte bine pregatit, atent și dedicat. Am reusit sa gasesc solutia pentru a depasi problema de sanatate orala pe care am avut-o, depasind cu brio frica de extractie masele de minte si implanturi, printr-o anestezie cu sedare constienta. Clinica dispune de aparate ultramoderne, asadar nu a mai fost nevoie sa fac in alta parte radiografia. Multumesc echipei DentOP. Voi reveni cu mare drag ori de cate ori va fi necesar.
Petru Surugiu
Petru Surugiu
2022-03-02
Super! Dupa o interventie de 3 h (ulterior am aflat asta, mi s-au parut 20 minute de conversatie) in care am primit sinus lift, aditie os, 6 implanturi in mandibula si 2 in maxilar! Fara durere, apoi a doua zi am primit proteza provizorie. Acum sunt la 3 saptamani si nu am simtit nici urma de durere! Nici macar o secunda! Medici de exceptie, tot personalul Dentop la superlativ! Recomand cu caldura! Grija fata de pacient , profesionalismul, modul cum relationeaza cu pacientii, tot la superlativ! 🤝
Marius Stangaciu
Marius Stangaciu
2022-03-01
O Echipă tânără, oamenii implicați,responsa bili,atenți la detalii și nevoile pacienților. MULȚUMESC domnului doctor CAZACU CORADO SI domnului doctor PETRU .RECOMAND CU ÎNCREDERE CLINICA DentOP!!!!!!!!
Geta Radulescu
Geta Radulescu
2022-02-11
Profesionalism este cuvântul reprezentativ atunci când vine vorba de Dent Op.Recomand tuturor celor ce-si doresc sa fie tratați în timp imediat(greu de crezut dar asa e), fără durere(tot greu de crezut dar asa e), cu respect și răbdare.Multumesc întregii echipe!

Prețuri implanturi dentare

Am pregătit mai multe pachete pentru reabilitarea zâmbetului tău, astfel vei afla soluția potrivită și fără durere.

CONSULTAȚIE CU DR. CAZACU CORRADO

100lei

Consultația, în valoare de 100 ron, presupune realizarea unui plan de tratament de către Dr. Cazacu Corrado și echipa sa, și o radiografie panoramică realizată în clinică. Intervenția presupune sedarea conștientă realizată de către medicul anestezist (pe lângă anestezia propriu-zisă), astfel încât pacientul să fie relaxat pe durata intervenției și să nu simtă pic de durere.

Vreau o consultațieWhatsApp
Dantura fixa pe 4 implanturi standard
14 000Lei
Sedare conștientă
Prf-vindecare accelerată
Computer tomograf
Extracții dentare
Rezerva postoperatorie
Lucrare fixă provizorie
Vreau o consultație
Dantură fixă pe 6 implanturi standard
17 000lei
Sedare conștientă
Prf-vindecare accelerată
Computer tomograf
Extracții dentare
Rezerva postoperatorie
Lucrare fixă provizorie
Vreau o consultație
Dantură fixă pe 4 implanturi premium
17 500lei
Sedare conștientă
Prf-vindecare accelerată
Computer tomograf
Extracții dentare
Rezerva postoperatorie
Lucrare fixă provizorie
Vreau o consultație
Dantura fixa pe 6 implanturi premium
21 500Lei
Sedare conștientă
Prf-vindecare accelerată
Computer tomograf
Extracții dentare
Rezerva postoperatorie
Lucrare fixă provizorie
Vreau o consultație
Dantura fixa pe implanturiconvenționale si 2 implanturi zigomatice
31 500lei
Sedare conștientă
Prf-vindecare accelerată
Computer tomograf
Extracții dentare
Rezerva postoperatorie
Lucrare fixă provizorie
Vreau o consultație
Dantura fixa pe 4 implanturi zigomatice
36 000lei
Sedare conștientă
Prf-vindecare accelerată
Computer tomograf
Extracții dentare
Rezerva postoperatorie
Lucrare fixă provizorie
Vreau o consultație

Implant fără durere – Sedarea conștientă

Fiecare intervenție se realizează sub sedarea conștientă realizată da către medicul anestezist. Te vei simți foarte relaxat și vei adormi pe alocuri în timp ce aștepți noul zâmbet.

Este vorba despre sedarea conștientă, care este foarte diferită față de anestezia generală (unde pacientul este 100% inconștient). Sedarea conștientă te va adormi doar pe alocuri, iar tu vei fi semi-conștient și te vei simți extrem de confortabil. Mai mult decât atât, aceasta elimină durerea și diminuează inflamația.

Această procedură medicală implică și medicul anestezist, care asistă la intervenția de inserare a implanturilor dentare, discută cu pacientul înainte de aceasta iar mai apoi îi monitorizează semnele vitale cu ajutorul aparatelor speciale.

Sedarea conștientă este o procedură minim invazivă și cât se poate de lejeră pentru tine. Iar pentru că tu vei fi mult mai relaxat ca de obicei, timpii operatori se vor scurta, deci intervenția va dura mult mai puțin – nici nu îți vei da seama de trecerea timpului.

Fiecare intervenție include și acest tip de anestezie, pentru ca experiența să fie una cât mai ușoară și mai confortabilă. Sună bine, nu-i așa?

Prietenii Noștri

Fiecare pacient este și prietenul nostru fiindcă încrederea acordată, ne responsabilizează la maxim. Ce poate fi mai frumos de cât să vezi prietenii zâmbind!

De ce să alegi Clinica DentOP

DentOP, este clinica care se specializeaza pe reabilitarile complexe ale danturii cu ajutorul implanturilor dentare. Întreaga sa infrastructură cat și echipa sunt organizate astfel incat sa trateze chiar și cele mai dificile cazuri.

Sedare conștientă

Computer tomograf

Rezerva Postoperatorie

PRF Vindecare Accelerata

Monitorizarea Funcțiilor Vitale

Lucrarea Fixă Provizorie

Etapele procedurii

Tehnica Dantură Fixă pe implanturi dentare presupune că la 24 de ore de la inserarea implanturilor să fie fixată o lucrare provizorie. Aceasta rămâne fixată 4-6 luni, timp în care are loc vindecarea implanturilor

  • Implanturi fără durere
  • Zâmbet în 24 ore
  • Reabilitarea masticației

Prima ședință

Presupune efectuarea unei radiografii  sau a unui computer tomograf. Vom realiza examenul clinic al cavității bucale pentru a evalua gingia sau dinții prezenți.
Tot în cadrul acestei consultații vom purta o discuție amănunțită despre starea ta generală de sănătate și după caz vom solicita analize suplimentare.
În urma primei consultații vom pune un diagnostic pe baza căruia vom discuta planul de tratament și bugetul aferent

A 2-a ședință

Constă în etapa chirurgicală care începe, bineînțeles, cu anestezia și cu sedarea conștientă – Bonusul din partea noastră. După care urmează extracțiile dentare, inserarea implanturilor dentare și în funcție de necesitate și adiția osoasă. Intervenția durează de obicei între o oră și 3 ore în funcție de complexitatea cazului.

La 24 de ore după intervenția chirurgicală urmează etapa protetică. Acum e momentul în care se fixează dantura fixă provizorie care va fi purtată timp de 4-6 luni pentru a permite vindecarea completă a implanturilor.

Etapa 3 - Finală

La 4-6 luni până la 1 an de la inserarea implanturilor, lucrarea provizorie va fi înlocuită cu lucrarea protetica definitiva, care este realizată din dinți individuali din zirconiu pe structură frezată CAD-CAM din metal. Bugetul acesteia este de 11500 RON pentru Dantura Fixă pe implanturi standard

Află ce buget este necesar pentru reabilitarea zâmbetului tău

Trimite radiografia dentară și vei primi planul de tratament adaptat pentru tine.

Asociația Stomatologilor Specializați În Chirurgie Orala Și Implantologie

Clinica de implantologie dentară DentOP este acreditată de Asociația Stomatologilor Specializati In Chirurgie Orala Si Implantologie
Scopul acestei asociații este să impună standarde de calitate în domeniul chirurgiei orale prin educare medicală teoretică, dar mai ales practică.

ProgramareWhatsApp

Singura clinică din România acreditată de rețeaua internațională ZAGA CENTER

DentOP este singura clinică din România acreditată de rețeaua internațională ZAGA CENTER cu sediul în Barcelona. În cadrul acestei rețele regăsim clinici din New York, Hong Kong, Londra, Montreal și profesioniști de renume, specializați în reabilitarea celor mai complexe cazuri.

Detalii acreditare internațională

Pentru a putea insera un implant dentar în condiții sigure, este necesar sa facem un set de

analize înainte de a începe intervenția. Astfel, hemoglobina glicozilată trebuie să fie sub valoarea 7% iar glicemia din ziua intervenției trebuie să fie sub 180 mg/dl. Dacă avem un control bun al glicemiei, luăm tratamentul prescris de medicul curant și avem valorile indicate mai sus, atunci implantul se vindecă asemanator ca în cazul pacienților fără diabet.

Aceasta este, de fapt, indicația de bază oferită de medici. Tehnica de dantură fixă pe implanturi dentare le este recomandată tuturor pacienților cu dantura afectată de boala parodontală. Mai întâi, se realizează extracția dinților afectați, se curăță infecția locală, se inserează implanturile și se face adiția de os care remodelează osul afectat – toate acestea sunt realizate într-o singură ședință.

De obicei folosim anestezia locală, însă în cazul în care realizăm intervenția cu dantură fixă pe implanturi dentare în 24 de ore folosim și sedarea conștientă, o altă tehnică de anestezie ce permite desfășurarea tratamentului fără durere sau frică.

Sedarea conștientă presupune injectarea controlată și monitorizată pe venă a unor substanțe de tipul… pentru mai multe detalii cititi aici.

Se recomandă respectarea instrucțiunilor generale de izolare iar după acea perioadă de

14 zile de la depistare, atunci când pacientul iese din carantină, se simte recuperat și prezintă un text care arată că a trecut de faza activă a bolii, se poate face o programare la intervenție.

În ceea ce privește reacțiile adverse, acestea nu există în cazul pacienților care s-au recuperat după boli virale.

În cazul în care pacientul prezintă retracții gingivale, se realizează intervenția de transplant de gingie. Intervenția începe cu recoltarea unui fragment de gingie de dimensiuni mici de pe bolta palatină (cerul gurii), urmând să fie aplicat ulterior în zona de interes. Astfel putem acoperi rădăcinile expuse ale dinților sau putem îmbunătăți calitatea gingiilor din jurul implanturilor dentare. După intervenție, se recomandă evitarea următoarelor: alimente condimentate, sucuri acidulate, citrice. De asemenea, se indică o alimentație cu dietă moale semilichidă în prima săptămână după intervenție.

Cât timp se respectă protocolul de antisepsie și de asepsie atât înainte de intervenție cât și

pe parcursul acesteia, se poate evita orice apariție a unei infecții. Dacă indicațiile oferite de medic nu se respectă iar zona operată este contaminată, poate apărea un abces. De asemenea, după intervenție se prescrie un tratament cu antibiotic și antiinflamator, având rolul de a proteja zona operată de posibilele infecții.

Metalele feromagnetice nu sunt folosite nici pentru confecționarea lucrărilor protetice și nici în cadrul structurii implantului dentar. Așadar, pacientul poate realiza fără griji RMN/CT/radiografie.

Dacă nu este întrerupt acel tratament anticoagulant, există un risc de sângerare. În aceste cazuri frecvente, anticoagulantul se înlocuiește cu acordul medicului care l-a prescris. De cele mai multe ori, medicamentele de tip… pentru mai multe detalii cititi aici.

Conform Codului Deontologic al Medicilor Stomatologi, medicilor stomatologi le este interzis să ofere garanție pentru manoperele realizate; aici e inclusă și intervenția de inserare a implantului dentar.

În același timp, medicul își asumă pe deplin responsabilitatea pentru manoperele realizate. Mai mult decât atât, studiile indică o rată de succes a implanturilor dentare de aproximativ 98% la 10 ani. Cu toate acestea, dacă implantul dentar nu este inserat corect, nu se respectă un anumit protocol chirurgical iar pacientul nu respectă o igiena corespunzatoare după intervenție, pot apărea probleme.

În majoritatea situațiilor este chiar indicat ca implantul dentar să se insereze în aceeași ședință cu extracția dentară, cât timp osul permite acest lucru. În acest mod putem grăbi perioada de așteptare până când putem fixa o coroană pe acel implant. Cu ajutorul adiției de os putem asigura o vindecare mai bună a osului și a gingiei după extracția dentară și inserarea implantului dentar.

Cu ajutorul tehnologiilor moderne precum PRF (factori de creștere) recoltat din plasma pacientului, cât și pe baza unui plan de tratament bine pus la punct în urma analizei computerului tomograf, este chiar indicat ca implantul dentar să se insereze în aceeași ședință cu extracția dentară.

Excepție fac situațiile când pacientul prezintă o infecție acută cu abces, chisturi radiculare sau lipsa osului cauzată de distrucția avansată apărută în urma bolii parodontale (depinde de la caz la caz). În aceste situații este indicat ca mai întâi să așteptăm ca zona să se vindece aproximativ 4-6 luni, iar abia mai apoi să intervenim pentru inserarea implanturilor dentare.

Lucrarea provizorie se fixează a doua zi după intervenție sau la maxim 3 zile de la aceasta, atunci când avem situații mai complexe.

Lucrarea finală se montează după 4-6 luni de la intervenție, timp în care se realizează osteointegrarea implanturilor iar gingia se vindecă. Astfel, dantura provizorie este înlocuită după 4-6 luni cu cea fixă, definitivă.

Este indicat ca în a doua zi să punem dantura provizorie pentru că aceasta favorizează o vindecare mai predictibilă a gingiei, oferind un grad sporit de protecție.

Este normal ca după operație să apară o inflamație la nivelul feței. Aceasta poate fi însoțită de hematoame (vânătăi) și există riscul de sangerare tardivă sau prelungită.

Există riscul ca implantul dentar să nu se integreze corect în cazul în care pacientul nu respectă indicațiile de a se alimenta pentru 4-6 luni doar cu alimente moi (supe, piureuri), nu adoptă o dietă semilichidă și forțează dantura provizorie (fixată pe implanturi) cu o dietă de consistență dură.

Dacă pacientului nu i se indică realizarea unor analize de sange înainte de intervenție, care pot indica prezența unui diabet necontrolat și nedepistat, există riscul apariției unei infecții locale și posibilitatea ca implantul să nu se integreze.

Pe de altă parte, dacă pacientul folosește medicamente de tipul bifosfonaților care se prescriu de obicei în cazul osteoporozei la femei, există riscul de necroză a osului maxilar care duce la apariția unei infectii locale și la dezgolirea osului de gingie. Tocmai de aceea e foarte important ca medicul să întrebe pacientul, înainte de toate, despre bolile pe care le are și despre medicamentele pe care le administrează.

Sinus Lift reprezintă o tehnică de adiție de os la nivelul maxilarului, în zona măselelor. Este indicat să fie realizată pe partea dreaptă, pe partea stângă sau bilateral dacă a trecut o

perioada lungă de timp de la extracția molarilor sau a premolarilor.

După extracția dinților, osul se atrofiază în zonele rămase, scade în înălțime și nu permite inserarea implanturilor dentare. Altfel spus, dacă am insera un implant de 10 mm lungime într-un os de 2-4 mm înălțime, am perfora direct cavitatea sinusului maxilar și am intra cu implantul în sinusul maxilar. Acest incident poate duce la sinuzită maxilară sau chiar la eșecul integrării implantului. Pentru ca acest lucru să fie prevenit, se adaugă în acea zonă os de origine animală, prelucrat termic și biologic, care va înconjura în totalitate implantul pe toată lungimea sa, odată cu ridicarea intraoperatorie a membranei sinusului maxilar.

Sinus Lift este singura modalitate de a insera predictibil un implant la nivelul maxilarului, în zonele posterioare ale măselelor dacă pacientul se prezintă cu deficit de os.

De cele mai multe ori, osul utilizat este de origine animală, mai exact de origine porcină. El este prelucrat termic, chimic și biologic, prezentându-se sub forma unor granule cu diametru de 1 mm. Aceste granule se amestecă intraoperator cu factorii de creștere recoltați din plasma pacientului (prin tehnica PRF) și se aplică în zona de interes pentru a crește grosimea sau înălțimea osului.

Atunci cand vorbim de bugetul de reabilitare a dinților cu ajutorul implanturilor dentare, trebuie să ținem cont de:

  • Numărul de implanturi care urmează să fie inserate
  • Manopera de adiție de os, utilizată în majoritatea cazurilor de edentație (pierderea dinților)
  • Tehnica PRF de recoltare a factorilor de creștere din plasma pacientului, care se folosesc intraoperator.
  • Eventualele extracții dentare.
  • Bonturile protetice, piesele de legătură dintre viitoarea lucrare protetică și implanturile inserate.
  • Examenele radiologice de tipul computerului tomograf (CT), care se realizează înainte de intervenție pentru o planificare cât mai exactă și mai predictibilă.
  • Numărul coroanelor dentare care urmează să fie fixate la 4-6 luni pe implanturile dentare inserate.

Totuși, trebuie să ne raportăm tot timpul la unicitatea cazului. Chiar dacă pe website-ul nostru sunt afișate prețurile standard, totul depinde de cazul pacientului – câte implanturi dentare sunt necesare? E necesară adiția osoasă? Care sunt componentele protetice folosite?

Tocmai de aceea planul de tratament este unic, fiind întocmit pentru fiecare pacient în parte, în funcție de nevoi. Doar cunoscând toți pașii aferenți tratamentului putem întocmi un cost exact, care va fi explicat pacientului.

Osteoporoza nu reprezintă o contraindicație propriu-zisă pentru implanturile dentare deoarece

implanturile moderne au o suprafață specială care permit integrarea în orice tip de os.

Totuși, dacă pacientul folosește medicamente de tipul bifosfonaților pentru osteoporoză, sunt total contraindicate manoperele chirurgicale de tipul extracției dentare sau inserarea implanturilor dentare fiindcă ele pot duce la complicații grave. Pentru a beneficia totuși de implanturi dentare, pacientul trebuie să întrerupă tratamentul pe o perioadă de minim 6 luni iar ulterior să realizeze o analiză de sânge specială cunoscută sub numele de Beta Cross Laps care ne va indica dacă metabolismul osos este restabilit.

Folosind anestezia locală și, după caz, sedarea conștientă, intervenția de inserare a implanturilor dentare decurge fără pic de durere. Se simt acele puncții anestezice timp de câteva secunde, după care zona amorțește pe deplin. După ce trece anestezia, medicamentele antialgice, prescrise printr-o rețetă, își fac efectul, astfel încât durerea să nu apară. În funcție de amploarea intervenției și de organismul fiecărui pacient, dozele administrate se ajustează astfel încât pacientul să se simtă confortabil cu zona operației.

Ce ne recomandă

Îți garantăm o experiență fără durere, care îți va schimba nu doar felul în care arată dantura, dar și atitudinea, viața socială și masticația, care va fi realizată în sfârșit corect.

our client a re all good.

Pacienții noștri se încred în noi datorită profesionalismului demonstrat în timp. Vezi experiența clinicii DentOP în cifre.

0

Arcade reabilitate prin Dantura Fixa în 24 ore

0

Implanturi dentare inserate

0

Pacienți
fericiți

Sistemul Dantură fixă in 24 de ore, implică un număr redus, dar totuși extrem de eficient de implanturi dentare, care inserate în poziții cheie conferă siguranța de care ai nevoie / siguranța unei danturi sănătoase. Mai mult decât atât, această intervenție este minim invazivă, iar recuperarea este mult mai ușoară.

ProgramareWhatsApp

Cum să ne găsiți

București, Str Petru Rareş 15, Sec. 1+40 (756) 991 131contact@dentop.ro

Program de lucru

Luni-Vineri09:00 - 21:00
SâmbătaÎnchis
DuminicaÎnchis